Introductie

Energetische therapie is een aanvullende behandeling

op weg naar herstel en gezondheid.

 

Gezondheid betekent meer dan niet ziek zijn.
Het houdt in: je goed, energiek, blij en creatief voelen.
Ervaren van lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn.
Stress in relatie, werk, gezin, rond scheiding en overbelasting
is een belangrijke oorzaak van veel ziekten en lichamelijke klachten.

Het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd

 

Energetische therapie stimuleert het zelfgenezend vermogen en werkt bij aandoeningen en klachten op lichamelijk, emotioneel en geestelijk niveau.

De behandeling voert stress af, terwijl tegelijkertijd energie wordt toegevoegd. Verkrampingen in de verschillende lagen van het energiesysteem worden opgelost en afgevoerd. De
balans wordt hersteld Dit wordt meestal onmiddellijk ervaren als rust en ontspanning. De mens heelt zichzelf.
Energetische therapie helpt bij vele klachten en aandoeningen. Onder meer bij pijnen, maag/darmklachten, hyperventilatie, aangezichtspijn, Meniere, astmatische klachten, slaapproblemen, burn-out, migraine. Het bevordert wondgenezing (open been), herstel na operatie, schouder, rug, elleboogklachten en allerlei lichamelijke en psychosomatische aandoeningen.

Energetische therapie kan geen kanker genezen. Wel wordt het zelfgenezend vermogen van de patiënt ondersteund en het herstel na chemo-behandelingen en na operatie gestimuleerd. Het ondersteunt ook bij het terugvinden van de verstoorde emotionele balans.

 

Een nieuw evenwicht

Dichter bij je zelf

 
Energetische therapie brengt een bewustwordingsproces op gang. Het helpt je om dichter bij jezelf te komen; gezondere keuze te maken en om beter te leren omgaan met persoonlijke, relationele maatschappelijke spanningen. Zodat een nieuwe evenwicht ontstaat.